Acasă Actualitate Medici, asistente și pacienți de la Spitalul din Hunedoara, testați pozitiv cu...

Medici, asistente și pacienți de la Spitalul din Hunedoara, testați pozitiv cu coronavirus

1044
DISTRIBUIȚI

O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Hunedoara şi 10 pacienţi ai unităţii medicale, aduşi la Secţia de Boli Infecţioase au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Asistenta medicală a fost cel mai recent caz confirmat în Hunedoara. Pacienţii vor fi transferaţi la spitalele „Covid”.

Un medic de la Boli Infecţioase – Hunedoara a fost internat deja la clinica din Timişoara specializată în tratarea pacienţilor cu Covid 19.

De asemenea, doi medici de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului judeţean din Deva, şi alte opt asistente şi infirmiere, au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, cu Covid 19, scrie adevarul.ro.

Ei se alătură altor cadre medicale şi pacienţi din spitalul judeţean infectate cu coronavirus, în ultima săptămână. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii  Hunedoara, În judeţul Hunedoara sunt luate în evidenţă 173 persoane carantinate şi  3044 persoane aflate în izolare. „Potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, numărul de cazuri confirmate pozitiv, de la începutul monitorizării, în judeţul Hunedoara este 100”, a informat Prefectura Hunedoara.

Comentarii

comentarii