Acasă Sănătate Medicii din Timiş marchează Ziua internaţională a medicului de familie

Medicii din Timiş marchează Ziua internaţională a medicului de familie

709
DISTRIBUIȚI

ziua medicilor de familie

Luni, 19 mai, Societatea Timiş de Medicina Familiei (STMF) marchează Ziua Internaţională a Medicilor de Familie, declarată, în 2010, la Conferinţa Internaţională WONCA (World Organization of Family Doctors) de la Cancun.

Cu acest prilej, dr. Michael Kidd, preşedintele WONCA, mulţumeşte medicilor de familie pentru activitatea lor. „Vă mulţumesc pentru tot angajamentul de care aţi dat dovadă în a fi un doctor de familie minunat. Vă mulţumesc pentru toată munca importantă pe care o faceţi zi de zi, prin furnizarea de servicii medicale excelente tuturor oamenilor care au încredere în voi şi în sfaturile voastre”, a transmis dr. Kidd.

Dr. Claudia Iftode, preşedinta STM Timiş şi vicepreşedinta Patronatului Medicilor de Familie Timiş, de asemenea, mulţumeşte doctorilor şi speră ca, la Timişoara, să organizeze Conferinţa Europeană de Medicina Familiei.

„Boardul SMF Timiş vă felicită pentru munca voastră şi, în numele pacienţilor din judeţul Timiş, vă mulţumeşte pentru tot ceea ce faceţi pentru ei. Vă mulţumim, de asemenea, pentru susţinerea şi participarea la activităţile de educaţie medicală continuă, simpozioane, Conferinţa Regională Medical Forum, cursuri de perfecţionare în cadrul proiectului EMC-brand Timiş, Congresul Naţional de Medicina Familiei din Timişoara. În viitor, bazându-ne pe acelaşi sprijin, dorim ca STMF să continue acţiunile începute şi să organizeze Conferinţa Europeană de Medicina Familiei la Timişoara”, este mesajul dr. Claudia.  

Comentarii

comentarii