Acasă Actualitate Medici’s lansează noua aplicație mobilă de programări online, accesibilă de pe telefoane...

Medici’s lansează noua aplicație mobilă de programări online, accesibilă de pe telefoane și tablete

996
DISTRIBUIȚI

Medici’s lansează noua aplicație mobilă de programări online, accesibilă de pe telefoane și tablete. Dr. Adrian Bădescu, fondatorul Medici’s spune că aplicația este disponibilă din 15 martie 2019 pe GooglePlay (Android: Samsung, Huawei etc).

Pe AppStore (iOS: iPhone, iPad) aplicația este în curs de autorizare la Apple, fiind disponibilă în urmatoarele 3-7 zile. Aplicația poate fi descărcată direct pe telefonul sau tableta dumneavoastră, căutând Medici’s pe GooglePlay (disponibilă) sau pe AppStore (în maximum 3-7 zile).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qualteh.medicis

În situația în care întâmpinați probleme, contactați Clinicile Medici’s pe office@medicis.ro

Medici’s atenţionează că fosta aplicație de programări, utilizabilă pe desktop/laptop, a fost inactivată cu data de 15 martie 2019.

Welcome to Medici’s Mobile App

Domnule dr. Adrian Bădescu, de ce este mai simplă o programare online, decât un apel telefonic pe call center?

Dr. A.B: Înregistrarea se efectuează extrem de simplu, în 3 pași și max. 2 minute. Apoi, orice programare (sau anulare), pentru dumneavoastră sau pentru un membru al familiei, durează mai puțin de un minut, în confortul vizualizării medicilor doriți și a alegerii optime a zilei și orei dorite, funcție de programul de activitate și disponibilitatea în timp real. Spre deosebire de aplicația mobilă de programări online, Call Center-ul clinicilor are rol doar de consiliere pentru situații speciale, iar timpii medii de așteptare la call center sunt de 3-7 minute.

ZdV: De ce o aplicație mobilă și nu un program clasic de desktop-laptop?

Dr. A.B.: Conform ultimelor studii, peste 86% dintre accesările online din zona de vest a României (peste 90% în orașele mari), pentru situații de utilitate imediată (rezervări etc.) se efectuează de pe dispozitive mobile (telefoane și tablete). Dintre acestea, peste 98% utilizează sisteme de operare Android sau iOS. Welcome to Medici’s Mobile App!

 

Comentarii

comentarii