Acasă Actualitate MedLife. Medicis Hospital – cel mai modern spital privat din Timișoara, prezentat...

MedLife. Medicis Hospital – cel mai modern spital privat din Timișoara, prezentat la „Share Architects” de la București

DISTRIBUIȚI

Spitalul este mai mult decât un spațiu medical. El trebuie să devină o reflexive a valorilor comunității în care se dezvoltă! Proiectul „MedLife. Medicis Hospital” a fost prezentat la Conferința națională a specialiștilor în proiectarea spitalelor, „Share Architects” de la Marriott București, care a avut loc în 4 aprilie 2023.

Au fost prezenți peste o sută de profesioniști (arhitecți, proiectanți și furnizori de soluții premium pentru spitale).

„Odată cu creșterea și consolidarea clasei de mijloc în România se dezvoltă și nevoia pentru servicii medicale și educaționale de calitate, iar această cerere va crește continuu în următorii 10-20 de ani. Provocarea pentru proiectanții și dezvoltatorii de spitale este aceea de a crea o nouă perspectivă asupra spațiului medical, care nu se va mai rezuma la dezvoltarea de săli de operații și saloane. Noua viziune asupra spațiului medical este ca acesta să devină o reflexie a valorilor comunității în care se dezvoltă și să se integreze organic în societate”, a explicat dr Adrian Bădescu, MedLife Medicis Timișoara.

Proiectul „MedLife Medicis Hospital” se dorește a fi cel mai actual și modern proiect de spital privat din Timișoara, fiind dezvoltat de o echipă pluridisciplinară: Operator: MedLife – Medicis SA. Investitor: Meddiq SRL. Arhitect: MG Building Design SRL. Proiectant structură: Asado Consult SRL. Design interior: Cass Design SRL. Proiectant instalații: Dosetimpex SRL. Finalizare proiect: Noiembrie 2023.

Comentarii

comentarii