Acasă Actualitate Membrii Rotary Club Timișoara au oferit un ”zâmbet” la peste 30 de...

Membrii Rotary Club Timișoara au oferit un ”zâmbet” la peste 30 de copii din medii defavorizate și bursierilor la învățătură

DISTRIBUIȚI

”Dăruiește un zâmbet” este proiectul tradițional al Rotary Club Timișoara, care este derulat anual în pragul sărbătorilor de iarnă – Sfântul Nicolae și Crăciunul.

”Dăruiește un zâmbet” este una din cele mai frumoase acțiuni ale clubului Rotary Timișoara: fiecare rotarian care dorește devine Moș Crăciun pentru un copil care are nevoie de sprijin!

Anul acesta, rotarienii au oferit un zâmbet la peste 30 de copii care provin din medii defavorizate, dar și celor mai buni elevi din satele bănățene, bursierii proiectului Rotary Timișoara “Performanță în Satul Bănățean”, care studiază la licee de top din oraș.

”Nu considerăm că este doar o bucurie de moment, ci e vorba de zâmbetul unor copii unde Moș Crăciun și Moș Nicolae… poate nu ajunge niciodată. Cei 30 de copii au putut să achiziționeze împreună cu noi lucruri necesare de sezon și pe placul lor. Zâmbetele au fost molipsitoare.

Să dăruiești înseamnă să te implici dând din ceea ce ai și mai ales din timpul tău! Să dăruiești înseamnă să oferi celor care cer ajutorul ceea ce au întra-adevăr nevoie și să o faci fără a avea un câștig de orice natură din darul tău! Astfel procedează membrii Rotary Timișoara de mulți ani ! Copiii merg la cumpărături cu sponsorii și voluntarii și aleg ceea ce le place!

Ne bucurăm să dăruim în fiecare an aceste zâmbete. Mulțumim tuturor colegilor implicați și celor care au susținut financiar proiectul! Mulțumim Centrului Comercial Euro pentru găzduire și pentru reducerile acordate. Sărbători fericite, dragi copii – este mesajul clubului Rotary Timișoara.

Comentarii

comentarii