Acasă Actualitate Membru al PSD Timiş, preşedinte – secretar de stat al Casei Naţionale...

Membru al PSD Timiş, preşedinte – secretar de stat al Casei Naţionale de Pensii Publice

734
DISTRIBUIȚI

Ioan-Petru Căprariu, membru al PSD Timiş, a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al consiliului de administraţie.

Numirea a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial din 18 aprilie 2019.

Ioan-Petru Căprariu a condus Casa Judeţeană de Pensii Timiş de aproape 30 de ani şi este un membru de bază şi cu o mare vechime în PSD Timiş.

“Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în acelaşi timp sunt conştient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Timiş pentru toată susţinerea pe care mi-o acordă”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României şi afirmă că încă un membru PSD Timiş a ajuns pe o poziţie de conducere la o instituţie de nivel naţional.

“Este un motiv de mândrie pentru organizaţia noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiş în activitatea politică şi nu numai, precum şi o recunoaştere a profesioniştilor şi a oamenilor de valoare pe care îi are organizaţia noastră. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulţi ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituţia la nivel judeţean şi am mare încredere în dumnealui în ceea ce priveşte activitatea pe care o va desfăşura din noua poziţie”, a precizat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii