Acasă Cultura MERLIN luminează orașul, în cadrul deschiderii evenimentului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023

MERLIN luminează orașul, în cadrul deschiderii evenimentului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023

DISTRIBUIȚI

Nu știu alții cum sunt, dar Teatrul pentru Copii și Tineret MERLIN Timișoara a așteptat cu mult entuziasm anul 2023 când multe proiecte vor prinde viață și vor fi găzduite de Timișoara, în ipostaza de capital culturală europeană. Este un an al promisiunilor, al apropierii, al testelor, al transformării, al iubirii, până la urmă, față de spectatorii noștri pe care-I dorim numeroși și vrem să-I simțim aporpape cu fiecare spectacol.

De aceea, cu această ocazie, ne alăturăm cu bucurie celor care vor lumina frumos Timișoara, începând cu 17 februarie 2023, când va avea loc evenimentul de deschidere a Timișoara, Capitala Culturală Europeană. Cu această ocazie, vom prezenta spectacolul nostrum de rezistență care a împlinit 40 de ani pe scenă, fiind și cel mai longeviv din repertoriu, NOUA POVESTE A SCUFIȚEI ROȘII, în regia artistică a Mariei Gornic.

Bucurându-se, de-a lungul vremii, de multe distribuții, și chiar de varianta în limba sârbă, cea de-a 350-a reprezentație va fi jucată duminică, în data de 19 februarie, de la ora 11:00  și 13:00 și va avea parte de implicarea actorilor: Raul Bastean (Lupul), Olivera Iovanovici (Scufița Roșie) și Diana Boboc (Bunica).

Comentarii

comentarii