Acasă Actualitate Mesaje luminoase emoționante de la Timișoara – Video

Mesaje luminoase emoționante de la Timișoara – Video

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 8 aprilie, de la ora 21.00, timișorenii au ieșit la ferestre împreună cu cei dragi și au aprins o lumină, la inițiativa Asociației „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, în semn de solidaritate pentru medici și pentru toți cei care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul, precum și un semnal de încredere și curaj pentru cei care stau acasă.

O situație emoționantă s-a desfășurat la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara unde poliţiştii, jandarmii și pompierii s-au reunit în fața instituției medicale și au aprins semnalele luminoase ale autospecialelor de intervenție.

Personalul medical i-au întâmpinat cu aplauze și zâmbete de bucurie. ”A fost un gest foarte emoționant”, a spus Voichița Lăzureanu, managerul spitalului.

De asemenea la Spitalul Judeţean Timişoara a fost creată o mare inimă numai din lumini.

De asemenea, miercuri seara, de la ora 21:00, toate luminile Palatului Administrativ au fost aprinse, timp de 15 minute, în semn de solidaritate cu cei care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul și, în același timp, cu sutele de mii de oameni din Timiș și Timișoara care stau acasă.

”Vrem să transmitem un mesaj de încredere și speranță că totul va fi bine și ne alăturăm demersului Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, “Luminează orașul prin tine! Salut astfel de inițiative, care unesc comunitatea și transmit optimism. Suntem împreună. La bine și la greu!”, a fost mesajul lui Călin Dobra.

Președintele Boardului Asociației Culturale Timișoara 2021, Horațiu Radă, a mulțumit, în numele întregii echipe, tuturor celor care au luat parte miercuri seară la inițiativa “Luminează orașul prin tine”.

Simona Neumann, directorul asociației, a spus: ”Dragi timișoreni, în numele Asociației Timișoara2021 Capitală Europeană a Culturii, vă mulțumesc pentru că ați răspuns campaniei “Luminează orașul prin ține!”, ieșind în seară această la ferestre să luminăm orașul.

Ni s-au alăturat și Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Poliția, Armata, ISU, Jandarmeria, universitățile, ca să transmitem împreună un mesaj de solidaritate cu cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia COVID-19. Împreună vom reuși pentru că doar împreună suntem puternici!!”.

Comentarii

comentarii