Acasă Monden/Lifestyle Mesajul emoționant transmis de Brigitte Sfăt lui Ilie Năstase

Mesajul emoționant transmis de Brigitte Sfăt lui Ilie Năstase

DISTRIBUIȚI

Mesajul emoționant transmis de Brigitte Sfăt lui Ilie Năstase, la doar câteva zile după ce acesta a fost surprins în compania altei femei. Prietenii virtuali au încurajat-o pe brunetă și i-au urat să fie fericită.

Zilele acestea, nici Brigitte Sfăt nu s-a lăsat mai prejos și după ce și-a anunțat despărțirea de soț, a plecat în vacanţă în Turcia alături de noul iubit, cu care s-a şi pozat sărutându-se.

Prietenii virtuali au încurajat-o. „Domnul de sus ştie. Vreau o familie. Nu am putut să îmi mântuiesc bărbatul. Soţul meu m-a înşelat de la început. Am crezut că Dumnezeu îl schimbă. Am sfârşit în a mă îndepărta eu de el. Îmi doresc o viaţă nouă. Banii nu aduc fericirea. Vreau un nou început.”, a fost mesajul lui Brigitte Sfăt.

 „Fii binecuvântată cu multa înțelepciune și trăiește după cuvânt, căci Dumnezeu te va binecuvânta cu ceea ce ai nevoie, dacă îl vei cauta mai întâi pe Dumnezeu și vei trai după voia Lui????”,  Te-am văzut de câteva ori cu el la biserica, se vedea că nu e pregătit să se schimbe. Dar, mântuirea este personală! Tu ai încercat…”, au fost doar câteva dintre reacţiile acestora.

Comentarii

comentarii