Acasă Monden/Lifestyle Mesajul tranșant al lui Brigitte Sfăt. „N-am nici poze în pielea goală...

Mesajul tranșant al lui Brigitte Sfăt. „N-am nici poze în pielea goală cu băieți, nici mesaje pe care să le arăt pentru a-mi face notorietate pe spinarea altora”

DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt a vrut să le dea peste nas cârcotașilor care vorbesc despre ea.

În ultima vreme, Brigitte Sfăt a fost în centrul atenției după ce au apărut informații despre bărbatul cu care l-a înșelat pe Ilie Năstase într-o perioadă în care aceștia au fost despărțiți.

În mediul online, Brigitte Sfăt a postat o înregistrare în care vobește despre lucrurile pe care le face, dar face referire și la bărbatul cu care s-a spus că ar fi avut o legătură cât a fost separată de partenerul ei de viață, Ilie Năstase.

„Suntem în curte și facem piscina…Avem și inginer de șantier (n.r. Ilie Năstase, care era prezent în curtea casei)… pentru că asta fac de opt ani de zile, pentru că cu asta mă ocup și asta fac, construiesc, am zis să vă arăt și vouă o parte din ceea ce fac eu zi de zi. Nu m-am gândit, pe vremea când construiam terenuri de tenis, terenuri de fotbal și vestiare să vă arăt cum muncește o femeie.

Dar pentru că cârcotașii în ultima vreme au încercat să îmi distrugă imaginea, o să vă arăt eu ce fac eu, cu ce mă ocup eu, ce știu eu să fac mai bine. Și pentru că nu am nevoie de alte persoane pentru a mă promova și nici emisiuni pe care să le promovez și n-am nici poze în pielea goală cu băieți, nici mesaje pe care să le arăt pentru a-mi face notorietate pe spinarea altora, m-am gândit să vă arăt ce știu eu să fac cel mai bine.

Știți cum se spune: vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri. Probabil că fiecare ia din relație cam ce îi pică bine și ce poate.

Când alții nu pot să ia grosul, se mulțumesc cu vânzarea unor poze pe la site-urile de scandal și cu alte chestii. Notorietate pe spinarea unor persoane care muncesc ca să ajungă ceea ce sunt…”, a ținut să precizeze Brigitte Sfăt, conform libertatea.ro.

Comentarii

comentarii