Acasă Actualitate Mesopotamia și cofetăria Savor, noile atracții pentru pofticioși, din Iulius Town

Mesopotamia și cofetăria Savor, noile atracții pentru pofticioși, din Iulius Town

670
DISTRIBUIȚI

Restaurantul Mesopotamia, cu al său „Gust care nu se uită”, își întâmpină clienții în zona food court din Iulius Town. Carnea de curcan și vițelul rotisat, alături de condimentele care-i conferă savoare, transformă masa într-o experiență culinară delicioasă. În plus, cofetăria Savor îi așteaptă pe pofticioși la parterul Iulius Mall, cu o varietate de prăjituri apetisante, din ingrediente naturale.

Ai poftă de un kebab sau de un meniu Donner? La restaurantul de tip fast-food Mesopotamia din Iulius Town, zona food court, găsești kebab cu carne de curcan și vițel rotisată, gătit după rețete proprii și cu produse autohtone. Carnea, medaliată cu aur în Europa pe criterii de calitate, și condimentele folosite oferă preparatelor un gust desăvârșit. Meniul este completat de cartofi prăjiți și salată, pâine pe vatră, coaptă pe loc, dar și de sosuri pregătite zilnic în restaurant. Iar pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare, Mesopotamia pune la dispoziția clienților și diverse sortimente de pizzasalate fresh, clătitebăuturi calde și alte specialități.

Și amatorii de dulciuri se pot bucura de cele mai bune deserturi ale cofetăriei Savor, în locația situată la parterul Iulius Mall. Cofetăria îi ademenește pe pofticioși cu prăjituri artizanale și torturi, pregătite cu iscusință din cele mai proaspete ingrediente naturale. Vă puteți delecta cu Millefeuille crocanteeclere sofisticate sau deliciosul Snickers.

Comentarii

comentarii