Acasă Eveniment Microbuz răsturnat pe autostrada A1. Nouă cetățeni străini au ajuns la spital

Microbuz răsturnat pe autostrada A1. Nouă cetățeni străini au ajuns la spital

389
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 11.30, un microbuz cu persoane s-a răsturnat pe autostrada A1, kilometrul 480, în apropiere de Remetea Mare. A fost nevoie de intervenția pompierilor și a echipajelor de ambulanță. Toate cele nouă persoane, cetățeni străini, care se aflau în microbuzul răsturnat au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

„La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), 3 ambulanțe SAJ și 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. (…) Traficul rutier pe sensul de mers Deva-Arad este momentan blocat”, transmite Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

Tot pe A1, în jurul aceleiași ore, s-a produs și un alt accident, la kilometrul 479, deci la distanță de aproximativ un kilometru de primul. A fost o tamponare cu trei autoturisme în care se aflau șapte persoane. Doar o persoană rănită ușor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursă foto: INFO TRAFIC jud. Timiș

Comentarii

comentarii