Acasă Economic Microîntreprinderile din Regiunea Vest pot accesa finanțări nerambursabile de până la 120.000 de...

Microîntreprinderile din Regiunea Vest pot accesa finanțări nerambursabile de până la 120.000 de euro, pentru diferite investiții

DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a prezentat noi informații legate de Programul Regional Vest 2021-2027! ADR Vest a lansat în consultare publică un nou Ghid de finanțare: Sprijin pentru microîntreprinderi – apelul 2, destinat domeniilor de activitate aferente serviciilor.

Microîntreprinderile din Regiunea Vest pot accesa finanțări nerambursabile de până la 120.000 de euro, pentru diferite tipuri de investiții.

Alocarea este de 10 milioane de euro, dar acest al doilea apel de proiecte dedicat microîntreprinderilor este parte dintr-o serie de apeluri destinate antreprenorilor din Regiunea Vest.

Peste 236 de milioane de euro sunt alocate prin PR Vest pentru creșterea capacitații de cercetare și inovare, a competitivității, productivității și digitalizării IMM-urilor, dar și pentru dezvoltarea de competențe antreprenoriale, digitale, tehnice, creative și ecologice, finanțări la care vor avea acces mediul de afaceri, de cercetare și universitățile de stat.

 

Comentarii

comentarii