Acasă Actualitate Micul Ceaușescu… liberal

Micul Ceaușescu… liberal

2436
DISTRIBUIȚI

Unii dintre cei care citesc aceste rânduri își mai amintesc de vizitele pe șantierele patriei ale tovarășului Nicolae Ceaușescu, și de mulțimea de oameni ai muncii, aduși cu ordin de la partid, pentru a lăsa impresia că se muncește de zor. Ei bine, avem și noi, la Timișoara, un Ceaușescu mai mic. Și mai liberal.

Sensul giratoriu de la Piața Mărăști s-a umplut vineri după amiaza de muncitori, care se călcau în picioare învârtindu-se fără rost pe șantier. Nu, nu au început să lucreze ”în forță” ci erau acolo, aduși de șefi, pentru a marca vizita întâiului gospodar al orașului, primarul Nicolae Robu. Acesta, după ce a declarat ziariștilor că pe șantier nu se poate lucra decât timp de 8 ore pe zi, ”pentru că altfel ar costa prea mult”, a regretat ”sinceritatea”. Prin urmare a ordonat adunarea și a filmat cel mai animat șantier din Timișoara. Pentru ca apoi să posteze pe facebook una dintre dezinformările sale: “PESTE 70 DE MUNCITORI ȘI O MULȚIME DE UTILAJE PE ȘANTIERUL DIN PIAȚA MĂRĂȘTI! sau REALITATEA VERSUS ELUCUBRAȚIILE CELOR “CU SUFLET NEGRU ȘI MINTE PUȚINĂ ȘI NICI AIA TOATĂ BUNĂ!” :)) Se lucrează zi și noapte astfel încât lucrarea să se finalizeze până în 10.09.2018, când încep școlile!”

PESTE 70 DE MUNCITORI ȘI O MULȚIME DE UTILAJE PE ȘANTIERUL DIN PIAȚA MĂRĂȘTI!sau:REALITATEA VERSUS ELUCUBRAȚIILE CELOR “CU SUFLET NEGRU ȘI MINTE PUȚINĂ ȘI NICI AIA TOATĂ BUNĂ!” :))Se lucrează zi și noapte astfel încât lucrarea să se finalizeze până în 10.09.2018, când încep școlile!

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 31 August 2018

După plecarea primarului muncitorii au dispărut subit de pe șantier. Că doar era vineri și aveau și ei alte probleme. Iar la lucru se vor întoarce doar luni. O mică parte dintre ei, că restul sunt de pe alte șantiere. Sâmbătă, șantierul din Mărăști era pustiu. Și ziua, și noaptea. Iar de luni se vor întoarce aceeași maximum 10 muncitori care vor întoarce nisipul cu lopata. Că doar sunt în grafic.

”Așa cum suntem deja obișnuiți, edilul orașului la fiecare cuvânt pe care îl spune ori jignește, ori minte, precum o făcea și domnul Goe în scrierile lui Caragiale!

În sfârșit liniște la Clinicile noi 😀

Publicată de Aurel Cotarca pe Sâmbătă, 1 Septembrie 2018

De 6 ani, de când ocupă fotoliul de primar al orașului Timișoara, ne minte cu tot felul de promisiuni și lucrări realizate, ba cu respectarea termenelor (Parcul Alpinet, Parcul Central-Scudier, Podurile de peste canalul Bega), ba cu povești inventate cum că muncitorii din sensul giratoriu de la Piața Mărăști lucrează zi și noapte, în disperarea lui de a mai câștiga ceva electorat. Cert este că societatea de Drumuri Municipale Timișoara care s-a ocupat și de șantierul de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Timișoara, ne-a arătat că sunt profesioniști: 774 m reabilitați după mai bine de 2 luni și nici acum șantierul nu este gata 100% pentru că muncitorii s-au mutat în Piața Mărăști, ca să lucreze zi și noapte.

Ce sa spun, avem un primar visător și cam atât, că de responsabilitate, competență și coerență în îndeplinirea actului administrativ nici nu poate fi vorba! Doar jigniri și minciuni!

Timișoara merită mult mai mult respect din partea unui primar!”, spune Alex Mihai Dascălu, de la Pro România, cel care a realizat imaginile.

 

Comentarii

comentarii