Acasă Actualitate Midnight Market – Piața de la Miezul Nopții, la AgroVillage a USV...

Midnight Market – Piața de la Miezul Nopții, la AgroVillage a USV Timișoara

DISTRIBUIȚI

Piețe24 și Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I”, calea Aradului nr. 110, îi invită pe toți cetățenii la Midnight Market ediția a 2-a, în 13 iulie, la lăsarea serii, de la ora 19.00.

Cătălina Jahn, administrator Piețe24, a explicat că este un concept nou, dedicat exclusiv producători si artizanilor locali. MidnightMarket, cu decorurile sale fascinante și atmosfera vibrantă, este un eveniment de noapte care reunește vânzători, artiști și gurmanzi într-un cadru urban unic.

Ediția a doua a acestui eveniment promite să fie și mai spectaculoasă, cu o gamă diversificată de produse, activități și experiențe pentru toți participanții. A doua ediție a MidnightMarket promite o seară plină de descoperiri, socializare și distracție, într-un mediu sigur și primitor.

”Ne-am propus să aducem în atenția publicului bănățean un nou concept, inedit pentru Timișoara, un eveniment cu produse locale, 100% românești.

Cătălina Jahn a adăugat: ”Ideea mi-a venit când eram în concediu în India. Acolo se practică asemenea manifestări și au impact la public, Midnight Market. Ne-am gândit de ce nu? Hai să o aplicăm și să o adaptăm și la noi în Timișoara, mai ales că așa ceva nu există în România, nici în frumosul nostru oraș multicultural.

Ne-am gândit haideți să încercăm un asemenea proiect cu totul inedit. Este nou, este o premieră națională. Bineînțeles că am avut și emoții. Nu știam dacă prinde la oameni, dar iată că are mare succes la timișoreni.

Sunt foarte fericită că funcționează și proiectul va continua, evident. Au fost oferte pentru toate vârstele și pentru toți. În plus, avem și folclorul prezent, latura culturală, avem producătorii tradiționali locali cu oferte extraordinare de produse agroalimentare de calitate”.

”Ne dorim încurajarea desfacerii produselor locale și regionale, de calitate, astfel încât să promovăm autenticitatea, diversitatea gastronomică, meșteșugurile și munca producătorilor autohtoni”, a concluzionat rectorul USV, prof. Cosmin Popescu.

”Vă invităm să trăiți experiența unui eveniment nocturn, cu producători, artizani și meșteșugari care ne vor fi alături, începând cu lăsarea serii de la ora 19:00 Asigură-te că nu ratezi acest eveniment unic!” – este mesajul organizatorilor.

 

 

Comentarii

comentarii