Acasă Administraţie Miercuri, Aquatim a programat mai multe lucrări, atât în Timișoara, cât și...

Miercuri, Aquatim a programat mai multe lucrări, atât în Timișoara, cât și în județ

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 12 aprilie, sunt programate mai multe lucrări, atât în Timișoara, cât și în județ. Între orele 8-16, la intersecția Căii Circumvalațiunii cu Aleea Ionel Perlea se va executa o  legatură de conductă. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei la firma Kaufland.

Între orele 9-15, la intersecția străzii Gării cu strada Nufăr se va executa o  legatură de conductă. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei pe strada Gării și strada Nufăr.

Între orele 9-16 se întrerupe furnizarea apei în localitatea Giroc pentru lucrări de mentenanță la stația de pompare.

În intervalul orar 8-13, presiunea va fi scăzută în Jabăr pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii