Acasă Administraţie Miercuri, mai multe zone din Timișoara nu vor avea apă rece

Miercuri, mai multe zone din Timișoara nu vor avea apă rece

DISTRIBUIȚI

Mercuri, 26 iulie, între orele 9 și 15, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pentru lucrări de modernizare ale rețelelor de apă în mai multe zone.

Este vorba de Spl. Nicolae Titulescu  și pasaj Popa Șapcă, pe străzile Spl. Nicolae Titulescu (între Bv. Gen. Ioan Dragalina și Nufăr), Nufăr, Gh. Pop de Băsești, Gelu, Gării, Constantin Olănescu, Gheorge Barițiu, Vasile Lucaci, Aurel Popovici, Iași, Titan, Tapia, Theodor Mihaly și Aristide Demetriade, între E. Baader și Popa Șapcă.

Se va lucra la intersecțiile Splaiul Nicolae Titulescu cu str. Gh. Pop de Băsești și în zona viaductului Popa Șapcă, pentru legarea noilor conducte de apă la rețea. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată – spune dr. ing. Ilie Vlaicu director general Aquatim.

 

Comentarii

comentarii