Acasă Administraţie Miercuri, se va întrerupe furnizarea apei în Albina pentru spălarea rețelei de...

Miercuri, se va întrerupe furnizarea apei în Albina pentru spălarea rețelei de distribuție. Lucrările la Găvojdia au fost amânate pentru 11 mai

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 10 mai, între orele 10-18 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Albina pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare anunțate pentru 9 mai în Găvojdia au fost amânate pentru 11 mai, când între orele 8-17 se va întrerupe furnizarea apei în localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii