Acasă Eveniment Migranți prinși pe câmp lângă frontiera cu Ungaria

Migranți prinși pe câmp lângă frontiera cu Ungaria

357
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat patru cetăţeni afgani, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

Alţi şapte cetățeni străini, proveniţi din Egipt, Siria și Maroc, au fost depistaţi tot în zona de competenţă a Sectorului Poliției de Frontieră Turnu, încercând să ajungă ilegal în ţara vecină.

Aseară, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat pe direcţia localităţii Variaşu Mic, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră, patru persoane ce se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din patru cetăţeni din Afganistan, trei bărbaţi și un copil, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 ani, iar minorul are 17 ani. Ei au declarat că doreau să ajungă vestul Europei. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cei patru afgani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

O actiune similară s-a desfăşurat în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, în cadrul căreia poliţiştii de frontieră au depistat alţi şapte cetățeni străini, proveniţi din Egipt, Siria și Maroc, care au încercat să ajungă ilegal în ţara vecină.

Comentarii

comentarii