Acasă Eveniment Migranții din Africa și-au găsit adăpost în centrul Timișoarei în parcul Scudier

Migranții din Africa și-au găsit adăpost în centrul Timișoarei în parcul Scudier

2611
DISTRIBUIȚI

Migranții veniți tocmai din Africa și-au găsit adăpostul în centrul orașului Timișoara, în parcul Scudier (foto -miercuri 28 octombrie 2020), unde în fiecare zi pot fi descoperiți tot mai mulți.

O doamnă ne-a trimis această poză, astăzi, și ne-a transmis că, aici, în inima Banatului, africanii se adună în grupuri și pun la bătaie diferite planuri, stau la grămadă pe bănci și nimeni nu îi ia în seamă.

”Zi de zi sunt nelipsiți din parc și sunt tot mai mulți, fiindcă poliția nu le face nimic. Nu va trece mult și ne vor interzice să mai trecem prin parc sau să ne mai oprit să ne odihnim pe bănci. Vom ajunge ca în Germania, Franța sau Danemarca, să impună ei regulile”, este de părere doamna care ne-a trimis poza.

Poliția Locală Timișoara nu prea are ce să le fașă, totuși susține că, atunci când migranții sunt depistați pe străzile din oraș, sunt ridicați și predați către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș. Persoanele prinse sunt predate pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei.

În 2019, Poliția Locală Timișoara a descoperit pe străzile orașului 11 somalezi, irakieni, sirieni, afgani și locuitori ai Bangladeshului, iar în 2018, 42. Ei intră ilegal, dar unii reușesc să își facă rost de acte de solicitare de azil.

Poliția Locală Timișoara poate fi sesizată la aceasta adresă:   contact@politialoctm.ro tel: 256-246112 sau 0256-968 sau Poliția Timișoara, la tel: 112.

Comentarii

comentarii