Acasă Actualitate Mihaela, soția preotului Dan Gaiță din Rădești, a murit la doar 22...

Mihaela, soția preotului Dan Gaiță din Rădești, a murit la doar 22 de ani, infectată cu Covid-19

DISTRIBUIȚI

Mihaela Valentina Gaiță s-a stins din viață la doar 22 de ani, iar comunitatea din Rădești este răvășită de această veste, Mihaela fiind soția preotului din localitatea arădeană, Dan Gaiță.

Intubată aproape o lună de zile, transferată apoi în Ungaria, Mihaela a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, Mihaela era căsătorită de doi ani cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxp Rădești din județul Arad.

„Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”, a postat preotul Dan Gaiță, la câteva clipe după ce Mihaela s-a stins din viață.

„Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre!

Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare,

Primarul dumneavoastră, Emilia Ignișca”, a scris primarul comunei Târnova, Emilia Ignișca, Mihaela fiind originară din Târnova.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii