Acasă Politica Mihai Ritivoiu, PSD Timiş: ”Opoziţia e impotentă, nu pot impune un candidat”

Mihai Ritivoiu, PSD Timiş: ”Opoziţia e impotentă, nu pot impune un candidat”

852
DISTRIBUIȚI

”Odată confirmată de Consiliul de Miniştri pentru postul de comisar european pe Transporturi, Rovana Plumb nu mai poate fi contestată”, spune Mihai Ritivoiu, consilier judeţean al PSD Timiş. De asemenea, el subliniază că partidul său are majoritatea necesară în parlament, confirmare fiind alegerea lui Meleşcanu pe post de preşedinte la Senat.

„Ne bucurăm că Rovana Plumb a fost aprobată ca şi candidată pentru Transporturi, e a doua confirmare la acel nivel. Votul consiliului de miniştri închide definitiv discuţiile existente. Nu se mai pune problema de integritate, ci de reprezentare a României, validată la nivel european. Aici deja ţine de patriotism şi de spălat rufe în familie. Este un succes al guvernării PSD. Mandatul ei va fi unul de succes”, a declarat Ritivoiu.

Un alt subiect abordat de alesul judeţean se referă la majoritatea parlamentară, aceasta fiind de curând confirmată  de alegerea lui Meleşcanu ca şi preşedinte al Senatului.

„Votul pe care Teodor Meleşcanu l-a primit la preşedinţia Senatului, indiferent de ce se scrie şi spune, arată că avem o maj ce funcţionează în Parlament. Iar aceasta arată că ne putem impune proiectele. De asemenea, se vede că opoziţia e impotentă, nu îşi pot impune un candidat. Votul din Senat e cel mai bun exemplu”, a mai subliniat Ritivoiu.

Comentarii

comentarii