Acasă Actualitate Milioane de lei vor ajunge de la CJT pentru dotarea a şase...

Milioane de lei vor ajunge de la CJT pentru dotarea a şase spitale din Timiş

1086
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat, în şedinţa de plen de miercuri, finanţarea nerambursabilă din fonduri publice în cadrul schemei de minimis, pentru anul 2020, a spitalelor publice locale aflate în subordinea autorităților publice locale din județul Timiș. De sprijinul autorităţilor beneficiază toate spitalele din principalele localităţi ale judeţului.

„Se aprobă finanţarea nerambursabilă din fonduri publice în cadrul schemei de minimis, pentru anul 2020, a spitalelor publice locale aflate în subordinea autorităților publice locale din județul Timiș, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se spune în hotărârea adoptată de CJT, miercuri.

Cea mai mare sumă, 499.800 lei a ajuns la Deta, pentru proiectul de achiziţie a unui aparat Roentgen digital cu un post de grafie și detector digital wireless.

Bani ajung şi la Timişoara, pentru proiectul „Îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli rare oculare prin acces echitabil la diagnostic precoce prin dotarea continuă cu aparatura de ultima generație a Centrului CEBR Boli Rare Oculare din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara municipal”, iar suma alocată este de 451.913 lei.

De finanţări la valori aproximativ egale, peste 400.000 de lei, vor beneficia pentru dotări şi unităţile medicale din Lugoj, Sânnicolau Mare, Jimbolia şi Făget.

Decontarea sumelor se va realiza pe bază de acte doveditoare conform legii, iar termenul limită de decont al proiectului este de 30.11.2019

Comentarii

comentarii