Acasă Economic Millennium Bank îşi dezvoltă reţeaua teritorială

Millennium Bank îşi dezvoltă reţeaua teritorială

567
DISTRIBUIȚI

Millennium Bank a anunţat că demarează lucrări pentru a-şi dezvolta reţeaua şi pentru a oferi gama completă de produse şi servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale. Banca îşi extinde acum activităţile în unităţile care aveau o ofertă specializată de consumer finance şi instalează şi în acestea casierii, pentru a oferi servicii complete de retail. Lucrările de dezvoltare vor avea loc într-un număr total de 46 de unităţi Millennium Bank, situate în 15 oraşe – Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Craiova, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş – începând cu data de 13 iulie.
„Am decis să dezvoltăm oferta de servicii pe care o oferim prin intermediul reţelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor noştri şi pentru a le pune la dispoziţie întreaga noastră ofertă de retail, inclusiv operaţiuni la casierii”, a declarat Jose Toscano, director general Millennium Bank România.
Lucrările de dezvoltare vor dura până la trei săptămâni în fiecare unitate şi sunt planificate între lunile iulie şi octombrie 2009. Toate unităţile dintr-un oraş incluse în acest program vor fi închise în aceeaşi perioadă pentru lucrări. În acest interval, clienţii vor beneficia de acces permanent la produsele şi serviciile băncii, în cadrul sucursalelor locale care aveau daja casierii şi ofereau servicii complete de retail încă de la deschiderea lor.
În prezent, Millennium Bank are 73 de unităţi în Bucureşti şi în 17 judeţe, care se adresează persoanelor fizice, companiilor şi clienţilor de Private Banking, printr-o gamă largă de produse şi servicii. Reţeaua Millennium Bank va avea în total 75 de sucursale până la finalul acestui an.

Comentarii

comentarii