Acasă Actualitate Minciuna are picioare scurte: Primăria Timișoara este datoare vândută RETIM-ului

Minciuna are picioare scurte: Primăria Timișoara este datoare vândută RETIM-ului

1767
DISTRIBUIȚI

Una dintre aparentele revolte ale primarului Robu este, și a fost, cea legată de datoriile Primăriei Timișoara către RETIM. Mai exact, într-o conferință de presă, menajat de jurnaliștii care ”nu și-au permis să-l întrebe” despre realități incomode, a afirmat că toți cei care scriu despre aceste datorii sunt răutăcioși, imbecili, necunoscători, falși jurnaliști și lista invectivelor poate continua…

Iată, pe scurt, realitatea: în acest moment, Primăria Timișoara, (în care mai răsucește în oala incompetenței și un fel de city-manager, pe nume Robert Kristof, care ar trebui să colinde străzile insalubre ale orașului, ale Capitalei Culturale Europene, dar care habar nu are de nimic) este datoare RETIM-ului cu suma de 5.943.935,98 lei, adică 1,3 milioane euro. Pentru această sumă, RETIM a făcut o notificare NOUĂ primăriei, în speranța că ea va fi achitată. Acești bani ar trebui să existe, aceste sume sunt luate în calcul în momentul în care o primărie își face bugetul anual. Este vorba despre banii noștri, ai contribuabililor, taxele și impozitele fără de care nici o administrație din lume nu-și ia angajamente față de cetățenii săi.

Trebuie să plătim, altfel, RETIM, o societate comercială în care este partener chiar și Consiliul Local Timișoara, va… dispărea!

Cine dorește asta?

Comentarii

comentarii