Acasă Politica Ministerul Dezvoltării şi experienţa lui Iapă: Noul secretar de stat va avea...

Ministerul Dezvoltării şi experienţa lui Iapă: Noul secretar de stat va avea multe de învăţat

962
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu spune că ucenicul său, Cătălin Iapă, va avea multe de învăţat în noua sa aventură profesională, de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Inclusiv din lucrul cu celebrul deja ministru Ion Ştefan, care spune că o grindă pusă greşit aduce un etaj în plus la o casă.

Fostul consilier personal al primarului a avut parte de o pledoarie excelentă în favoarea sa, primită de la fostul şef, care a subliniat că cei care au ironizat trecerea lui Iapă pe post de secretar de stat au „minte îngustă”. Evoluţia sa spectaculoasă îi va oferi şi experienţă multă în carieră, spune Robu.

„Din orice experienţă din viaţă poţi învăţa şi cine e deştept învaţă. Am avut şi dezamăgiri în rândul tinerilor şi sunt convins că vor mai fi, dar eu acord încredere multă tinerilor”, a declarat, vineri, Robu. 

El nu a vrut să divulge presei modalitatea în care Iapă a fost selectat pentru a îmbrăca haina candidatului ideal şi cum s-a făcut selecţia.

„Nu intrăm în lucruri de bucătărie internă, sunt detalii pe care nu le discut. Am încredere că va face treabă bună. Nu discutăm cum s-a stabilit, dar eu am oferit recomandarea”, a insistat Robu.

Comentarii

comentarii