Acasă Actualitate Ministrul agriculturii, Adrian Oros, se întâlnește cu fermierii din Timiș la USAMVB...

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, se întâlnește cu fermierii din Timiș la USAMVB Timișoara

1259
DISTRIBUIȚI

În prezența ministrului agriculturii, Adrian Oros, Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă (CFRAP) și USAMVB ”Regele Mihai I al României” din Timișoara îi invită pe fermierii din Timiș la prezentările și dezbaterile privind viziunea și programele de dezvoltare strategică a agriculturii în Planul de Relansare Economică a României.

Evenimentul va avea loc în 22 iulie, de la ora 8:30, la USAMVB, în Amfiteatrul verde, din calea Aradului nr. 119.

În cadrul reuniunii vor fi prezentate rezultatele studiului privind necesitatea reabilitării, modernizării și extinderii amenajărilor hidroameliorative din Sud-Vestul României.

Proiectul este realizat de CFRAP, împreună cu USAMVB, și a stat la baza includerii programului național de desecare în Planul de Relansare Economică a României.

Clubul Fermierilor Români a inițiat, coordonat și promovat acest studiu pentru a contribui la efortul autorităților române privind atragerea finanțărilor europene pentru lansarea programului de modernizare a infrastructurii de îmbunătățiri funciare cu utilizare duală irigații – desecare la nivel național.

”Avem onoarea de a-l avea ca vorbitor pe ministrul agriculturii, Adrian-Nechita Oros”, spune Florian Ciolacu, directorul executiv al Clubului Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă

Reuniunea va oferi cadrul unui dialog pe teme de interes pentru fermieri, reprezentanții CFR și ai autorităților responsabile pentru agricultură. 

Comentarii

comentarii