Acasă Actualitate Ministrul Carmen Dan, prima reacţie despre poliţistul împuşcat în Timiş

Ministrul Carmen Dan, prima reacţie despre poliţistul împuşcat în Timiş

1056
DISTRIBUIȚI

Carmen Dan a transmis condoleanţe familiei poliţistului decedat în misiune, în Timiş şi a subliniat că “toţi colegii” sunt mobilizaţi pentru a-l prinde pe criminal. Ministul Afacerilor Interne a spus că a existat o lege privind întărirea autorităţii poliţistului, care a fost aprobată în Parlament, dar care nu a intrat în vigoare deoarece a fost atacată la Curtea Constituţională.

Carmen Dan a vorbit despre incidentul din Timiş, în care un poliţist a fost împuşcat mortal în misiune.

Traian Berbeceanu, mesaj dur pentru Carmen Dan după ce un poliţist a fost împuşcat mortal în misiune

“Vreau să transmit condoleanţe familiei şi camarazilor poliţistului ucis. Era un poliţist bun, cu 20 de ani de experienţă. Este un eveniment teribil pentru noi, cu care, din fericire, nu ne confruntăm prea des. Criminalitatea în ţara noastră nu are un caracter atât de violent, dar se întâmplă şi astfel de tragedii. Colegii mei sunt mobilizaţi până la ultimul pentru a-l prinde pe criminal. Din păcate, pe poliţistul ucis, tată a doi copii, nu îl mai putem aduce înapoi”, a spus Carmen Dan.

“Ne gândim ce putem face pentru familie, să îi ajutăm cum putem. Am avut o lege care a fost aprobată în Parlament, atacată la CCR, care nu a putut intra în vigoare. Cred că nu greşesc când spun că a fost cel mai dezbătut proiect de act normativ din ultimii doi ani. Această lege va face obiectul unei iniţiative parlamentare, eu nu renunţ ca acest pachet, care reprezintă un mijloc prin care întărim autoritatea poliţistului, să treacă şi să intre în vigoare”, a mai spus Carmen Dan.

Comentarii

comentarii