Acasă Actualitate Ministrul Sportului și-a arătat sprijinul pentru Dan Vârtosu, candidatul PNL la Primăria...

Ministrul Sportului și-a arătat sprijinul pentru Dan Vârtosu, candidatul PNL la Primăria Giroc, pe terenul de fotbal din Chișoda – Video

1889
DISTRIBUIȚI

Medicul Dan Vârtosu, candidatul PNL, pentru funcția de primar al comunei Giroc din județul Timiș, a organizat o întâlnire inedită, vineri, 18 septembrie, pe terenul de fotbal din Chișoda.

El l-a invitat pe Ionuț Stroe – ministrul tineretului și sportului – la o întâlnire cu cetățenii din localitate, alături de Alin Nica, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

De asemenea, Vârtosu i-a adus alături de ministru și pe alți invitați speciali, sportivi de performanță, dar și pe parlamentarii Alina Gorghiu și pe Ben-Oni Ardelean.

Este vorba de Dan Alexa – manager general al clubului de fotbal, Politehnica Timișoara, Flavius Biea – campion de box, Daiana Georgiana Mureșan – atacant în echipa națională de volei feminin,
Gavrilă Sebastian- director C.S.S. Timiș și Cristian Stelian Fenici – căpitanul echipei de handbal Poli Timișoara și al echipei naționale de handbal a României.

Ministrul Ionut Stroe live la Giroc cu Dan Virtosu

Publicată de Dan Vîrtosu pe Vineri, 18 septembrie 2020

Vârtosu a explicat de ce a organizat evenimentul pe terenul de la Chișoda:

”Pentru mine sunt la fel de importante și Girocul și Chișoda. Eu mă trag din Chișoda. Străbunicii mei sunt din această localitate, eu sunt băștinaș cum s-ar spune și îmi doresc mai mult pentru aceste două localități.

Rădăcinile mele sunt puternic ancorate în acest sat. Stră-străbunicul meu locuia pe strada Primăverii, colț cu Bucegi și avea un muzeu ornitologic foarte important pentru acele vremuri. Îmi doresc să candidez pentru postul de primar al Girocului și îmi doresc să fac mult mai mult decât s-a făcut până acuma, astfel putem să schimbăm fața Girocului și a Chișodei să fie mult mai bine, după 27 septembrie.

Vreau să facem, aici, în Chișoda, o bază sportivă pe locul vechiului teren de fotbal, să fie la standardele europene și pe fonduri europene. Vreau ca astfel copiii și tinerii, dar și orice locuitor al comunei să aibă unde să facă sport. Vreau să avem o pistă de atletism unde să organizăm concursuri.

L-am invitat pe ministrul tineretului și sportului să îi explic ceea ce vrem să facem și să avem tot sprijinul din partea ministerului, să facem ceea ce ne propunem. Am invitat și personalități sportive sau foști sportivi sau actuali sportivi de performanță națională sau mondială”.

Ministrul Ion Stroe i-a promis colegului său de partid, Vârtosu, sprijin necondiționat în proiectele sportive, atunci când va ajunge primarul Girocului.

”Noi suntem aici să te susținem, nu suntem pentru a candida, ci pentru a câștiga, peste o săptămână. Sportul este componentă importantă a vieții sociale, iar primarii, așa cum va fi și Dan Vârtosu, trebuie prețuiți, aleși și sprijiniți.

Atunci performanța va fi multiplicată și la cote înalte. Noi avem încredere în tine și te susținem. Cu siguranță că apropierea față de Timișoara și de ceilalți va fi spre binele tău și a celorlalți.

Aici, cu noi, avem exemple concrete de oameni care au reușit în sport performanțe foarte mari, care pot fi exemple pentru copiii care fac sport în comună.

Poți apela la sprijinul guvernului pe care îl vei și avea. Ai colegi primari liberali care au primit sprijin, iar Ministerul Tineretului și Sportului îți va fi partener în toate proiectele, privind sportul”.

De asemenea, Alin Nica și-a arătat susținerea față Dan Vârtosu și a dat încredere că în 27 septembrie, medicul Vârtosu va fi ales primarul Girocului.

”Dan Vârtosu are un moment foarte important în 27 septembrie şi vreau să îl susţinem cu toţii din toată inima. Mai avem o săptămână în care putem da totul pentru ca Dan să ajungă noul primar al Girocului.

Astfel, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş pe care îl vom câştiga tot noi, PNL, adică eu, Alin Nica, şi cu Primăria Timişoara pe care o vom recâştiga tot noi, PNL, să facem aici în Giroc şi în localităţile periurbane lucruri frumoase pentru cetăţeni.

Faptul că PNL are şansa pentru prima dată în ultimii 30 de ani să deţină simultan CJT, Primăria Timişoara, Primăria Lugoj şi Primăria Giroc, dar și guvernul şi preşedinţia României se crează condiţiile favorabile unei colaborări de succes din punct de vedere administrativ care se va concretiza în proiecte concrete în interesul şi progresul comunităţilor”.

Comentarii

comentarii