Acasă Actualitate Ministrul Vela a dus cu elicopterul o coroană de flori la mormântul...

Ministrul Vela a dus cu elicopterul o coroană de flori la mormântul asistentei de la Măureni – Video

DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne Marcel Vela a fost surprins luni, la mormântul asistentei de la Măureni, care a murit din cauza coronavirus.

Mesajul de mulțumire pentru gestul ministrului a fost publicat de fiica victimei, Anita Radics, președinte ATOR Banatul de Munte.

„În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi!

Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om.”, spune Anita Radics.

Femeia de 48 de ani, asistentă medicală, a fost lăsată să moară de medici de teama infectării cu COVID-19. Aceasta a suferit un accident în casă  în timpul zilei de miercuri, 8 aprilie. A căzut de pe o scară si și-a fracturat piciorul. După ce a chemat Salvarea, a ajuns la Spitalul Județean din Reșița.

Femeia a declarat la spital că a intrat în contact cu o persoană suspectă de infectie cu COVID-19, dar neconfirmat pana la acel moment.

Femeia a fost testata, insa rezultatul nu a ajuns la institutia medicala. A murit câteva ore mai târziu.

Membrii familiei femeii susțin că nu a fost tratata de medicii de la spitalul di n Reșița.

Aceasta a murit miercuri noaptea (8 aprilie – n.red.) din cauza complicatiilor dupa infectarea cu noul coronavirus. Rezultatele testelor au ajuns abia joi, după decesul femeii.

Publicată de Anita Radics pe Luni, 13 aprilie 2020

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii