Acasă Actualitate Ministrul Vela a venit până la Vama Nădlac, să le spună românilor...

Ministrul Vela a venit până la Vama Nădlac, să le spună românilor care vin acasă de sărbători că intră direct în carantină

1500
DISTRIBUIȚI

Ministrul de interne Marcel Vela a ajuns în această după-amiază la Vama Nădlac.

El a declarat că „la ora actuală, şi pe tranzitul de camioane şi pe tranzitul de autoturisme, fluxul nu este foarte mare”.

Ministrul Vela mulțumește diasporei că nu vine acasă de Paște .„Lucru care mă bucură şi mă face să le mulţumesc acum celor din Diaspora care au înţeles mesajul nostru şi nu vin atât de mulţi cât se preconiza în ţară pentru a sărbători Sfintele Paşti. Este o dovadă de înţelepciune, de maturitate, de respect şi de responsabilitate pentru cei dragi de acasă. Mă folosesc de acest prilej să le mulţumesc pentru înţelegere şi să-i asigur de toată susţinerea noastră şi de toată determinarea noastră în a rezolva această situaţie critică în care se află România, astfel încât, nu peste multă vreme, să reducem treptat restricţiile şi să revenim la viaţă normală pentru ca în perspectivă şi ei şi noi să trăim normal, să sărbătorim sfintele Paşti în mod normal în anii viitori şi să avem cât mai puţine cazuri dramatice, cât mai puţine decese, să pierdem cât mai puţini din cei dragi”, a declarant Marcel Vela. Ministrul Vela crede că săptămâna viitoare, înainte de Paşti, nu va fi „un val foarte mare” de persoane care vin în ţară”. „Ştiu compatrioţii noştri că şi acolo sunt multe probleme şi aici sunt multe probleme, mai mult, aici intră direct în 14 zile de carantină”, a declarat ministrul de interne Marcel Vela.

Comentarii

comentarii