Acasă Actualitate Minune pe ștrandul din Lugoj. Au început să crească buruieni prin gazonul...

Minune pe ștrandul din Lugoj. Au început să crească buruieni prin gazonul sintetic

488
DISTRIBUIȚI

Un lugojean care a trecut pe la noua baza de agrement din cartierul Strand din Lugoj a descoperit ca prin gazonul sintetic au inceput sa rasara tot felul de plante. In mod normal acest lucru ar parea imposibil de realizat numai ca la Lugoj totul este posibil. Lugojenii au inceput sa faca haz de necaz sustinand ca iarba rasarita este de fapt o noua descoperire a administratiei locale care a inventat gazonul natural-sintetic.

Baza de agrement de la Strand a fost deschisa la mijlocul lunii iunie, cu o intarziere de cativa ani. Dupa doar doua saptamani de functionare, in incinta bazei au fost constatate o gramada de probleme care ar putea duce la inchiderea constructiei ce a costat bugetul local aproape 7 milioane de lei, bani proveniti din taxele si impozitele lugojenilor.

Problemele de la terenul de sport demonstreaza inca odata ca lucrarile facute pe o gramada de bani au fost realizate prost si in bataie de joc. Firma care a castigat licitatia, patronata de un apropiat al lui Boldea, a garantat lucrari de reparatii pentru urmatorii 20 ani, insa si-a declarat falimentul tocmai pentru a nu raspunde de problemele care au aparut. In aceste conditii, ramane ca lugojenii sa suporte reparatiile.

Sursa: Lugoj Info.ro

Comentarii

comentarii