Acasă Eveniment Minunea de la Gai! Biserica ortodoxă a luat foc, dar nu au...

Minunea de la Gai! Biserica ortodoxă a luat foc, dar nu au ars nici Biblia și nici tricolorul

3535
DISTRIBUIȚI

Pompierii arădeni au intervenit să stingă incendiul la Biserica Ortodoxă din Gai. Ei au forțat ușa, au intrat și au constatat că focul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

„Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune”, a povestit maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. Pompierii spun că  totul a fost o minune.

„Am jurat credința României, sub faldurile Drapelului de Luptă tricolor, prin sacralizarea jurământului, ne-am legat pe viață de țară. Astăzi, Detașamentul de Pompieri Arad, a salvat dintr-un incendiu simbolul credinței și al speranței alături de drapelul tricolor. Întotdeauna există speranță”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Comentarii

comentarii