Acasă Cultura „Miorița”, spectacol Auăleu, vinerea viitoare, în aer liber, în Piața Sf. Gheorghe...

„Miorița”, spectacol Auăleu, vinerea viitoare, în aer liber, în Piața Sf. Gheorghe din Timișoara. Limită de 100 de locuri!

1836
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara și Teatrul Auăleu au programat, pentru vineri, 17 iulie, de la ora 21.30, spectacolul „Mioriţa”, în Piaţa Sf. Gheorghe din Timișoara.

„AUĂLEU este o antrepriză teatrală autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara. În 12 ani de existență, trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri.

Auăleu luptă să își păstreze demnitatea, se străduie să nu trădeze teatrul, scopul, principiile sale și rațiunea de a exista a unui spectacol pe o scenă. Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei”, transmit organizatorii. 

Accesul va fi limitat la 100 de persoane. Locurile pot fi rezervate prin înscriere pe paginaEvenimente Primăria Timișoara.

Distribuţia piesei „Mioriţa” este următoarea: Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă;

Muzica : Sol Faur;

Măști: Aura Bălănescu, Ligia Seculici;

Costumele, Scenografia și Luminile: Auăleu, Coregrafia: Costa Tovarnisky;

Grafica: Lucian Popovici;

Înscenarea: Ovidiu Mihaiţă.

Comentarii

comentarii