Acasă Eveniment Mircea Băcală: „Am auzit că şoferul din Ferrari consumase alcool”

Mircea Băcală: „Am auzit că şoferul din Ferrari consumase alcool”

261
DISTRIBUIȚI

Şmecherul cu Ferarri tulbură apele pe relaţia Prefectură – Poliţia Timiş
Un incident regretabil din traficul timişorean a devenit subiect de dispută pe relaţia Prefectură – Poliţia Timiş. Prefectul Mircea Băcală crede că Poliţia Timiş ascunde ceva în cazul „şoferului cu Ferrari” care a scuipat şi a lovit o femeie aflată în trafic. „Am cerut şefului Poliţiei Timiş un raport  clar asupra incidentului în care şoferul unui Ferrari a lovit şi scuipat o femeie. Ei mi-au răspuns că i-au făcut dosar penal, aşa că le-am făcut o nouă cerere. Vreau să văd dacă şoferul din Ferrari era sau nu băut şi dacă are carnet de conducere. Vreau numărul de identificare al permisului, data şi organul emitent”.
Derbedeul din Ferrari
Prefectul crede că poliţia încearcă să-i ascundă mai multe amănunte în noul caz Ferrari. „Aceşti indivizi nu sunt cu nimic mai presus decât cei care au o Dacie 1300 din anii 70. Vreau ca conducerea Poliţiei Timiş să-mi pună la dispoziţie toate documentele legate de acest şofer. Nu vreau ca acest caz să se muşamalizeze”, spune Băcală. Incidentul din trafic care a generat o furtună la Prefectura Timiş s-a petrecut într-una dintre intersecţiile aglomerate ale Timişoarei. O femeie care are şi martori spune că a fost înjurată, scuipată şi lovită de un şofer de Ferrari, căruia, culmea, îi acordase prioritate. Extrem de aproape de un accident, după ce a efectuat o mişcare bruscă de schimbare a benzii de mers, şoferul din Ferrari ar fi tăbărât pe femeie. Care, la rândul, ei a avut curajul să iasă din maşină, după o ploaie de înjurături, în apropierea intersecţiei Torontalului cu Cetăţii.
Cocoană – subiect tabu pentru Băcală
Şoferul a fost dat în urmărire şi reţinut la Timişoara. La sediul Poliţiei Rutiere, acesta a negat incidentul. Mai mult, a spus că el ar fi fost cel înjurat de femeia care îl reclamase. Culmea, bărbatul nu avea asupra lui un permis de conducere. Susţinea că avea un astfel de document, emis în Germania. Poliţiştii de la Secţia 4 i-au făcut dosar penal şoferului din Ferrari, pentru lovire. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, după ce a ajuns la Poliţia Rutieră şi rezultatul a demonstrat că nu a consumat alcool. „Am auzit că şoferul consumase alcool. Vreau să lămuresc şi chestiunea legată de permis. Nu vreau să fiu pus în situaţia să fac o nouă cerere. Nu mai vreau răspunsuri trunchiate”, susţine Mircea Băcală. Prefectul de Timiş nu a vrut să se pronunţe în primul caz Ferrari de la Timişoara. Atunci când Adrian Cocoană a omorât, la volanul unui Ferrari, un tânăr ce se plimba pe trotuar. A fugit apoi de la locul accidentului… iar acum este liber să plece oriunde în lume. „Părerile mele despre mulţi şoferi cu maşini scumpe pot fi subiective. Nu vreau să mă pronunţ asupra hotărârii judecătoreşti care l-a lăsat liber pe Cocoană şi apoi i s-a ridicat şi interdicţia de a părăsi România.

Comentarii

comentarii