Acasă Actualitate Mircea Vancia, câinele de pază al lui Fritz pe rețelele sociale, este...

Mircea Vancia, câinele de pază al lui Fritz pe rețelele sociale, este noul director interimar la Horticultura SA

DISTRIBUIȚI

Consiliul de Administrație al Horticultura SA l-a fost numit ca director interimar pe Mircea Vancia, după ce l-a demis de la conducerea societății pe directorul Dan Rusu. Vancia, directorul de dezvoltare al societății, este un cunoscu membru USR, mai ales prin activitatea intensă pe care o are pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă a fost un adevărat câine de pază al primarului Dominic Fritz, combătând orice postare defavorabilă acestuia pe Facebook.

La alegerile din octombrie 2020, Mircea Vancia, candidatul fără nicio șansă, de pe locul 19 pentru Consiliul Județean Timiș din partea Alianței USR PLUS, a început o campanie internă pentru a fi desemnat candidat pentru Parlamentul României. A făcut parte chiar din biroul de conducere al PLUS Timiș, având funcția de ”responsabil organizare”. După eșecul răsunător de la alegerile din 2020 a intrat într-un con de umbră politică, fiind activ doar pe rețelele de socializare. Partidul nu i-a uitat însă performanțele ci l-a numit în 2021, în Consiliul de Administrație al RETIM și în cel al Hoticultura (ca interimar).

Absolvent al Universității de Vest din Timișoara, Mircea Vancia, a lucrat până în 2018 la firma Sodexo SRL, iar apoi la două firme care oferă servicii de catering, Eurest ROM și Serco Tuv.

Comentarii

comentarii