Acasă Actualitate Mirela Toc: ”Am ieșit la pensie pentru că nu accept dictatura din...

Mirela Toc: ”Am ieșit la pensie pentru că nu accept dictatura din Primăria Timișoara. Unii șefi sunt slab pregătiți profesional și au comportament de vătafi”

DISTRIBUIȚI

La câteva zile după ce Dominic Fritz a câştigat un nou mandat de primar, cel mai incomod funcționat public din Primăria Timișoara, Mirela Toc şi-a depus cererea de pensionare anticipată.

”Am ieșit la pensie pentru că nu accept dictatura. Mediul de lucru din Primăria  Timișoara este la un nivel foarte scăzut și neperformant. Unii șefi sunt slab pregătiți profesional și au comportament de vătafi”, spune Mirela Toc.

Angajată în Primăria Timișoara din 2007, avertizorul de interes public Mirela Toc a fost în permanent conflict cu șefii instituției din cauză că făcea publice neregulile și abuzurile. A făcut numeroase plângeri la instituțiile abilitate, multe dintre acestea ducând la inițierea unor controale și la deschiderea unor dosare de cercetare. Sancţionată în perioada mandatului lui Nicolae Robu, ea a fost concediată =n 2023 de către actuala administraţie condusă de Dominic Fritz. Mirela a câştigat însă în instanţă procesul cu primăria, fiind reangajată, în luna mai a acestui an.

Comentarii

comentarii