Acasă Actualitate Miron Codrin a fost votat în unanimitate, de membrii CSM, procuror șef...

Miron Codrin a fost votat în unanimitate, de membrii CSM, procuror șef al DIICOT Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pe ordinea de zi a ședinței din data de 21 decembrie 2021 a Secției pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a fost înregistrată propunerea de delegare în funcția de procuror şef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Miron Codrin-Horațiu, procuror şef al Biroului Teritorial Arad procuror din cadrul acestei structuri specializate.

Cei șase membri ai CSM, Secția pentru Procurori, au votat astăzi în unanimitate propunerea, procurorul Miron Codrin urmând să ocupe, din 21 ianuarie 2022, funcția de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara al DIICOT, pentru o perioadă de șase luni.

Miron Codrin a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și activează în cadrul structurii teritoriale din anul 2005. A instrumentat în carieră dosare de macrocriminalitate economico-financiară, criminalitate organizată, trafic internațional de droguri, trafic de persoane și criminalitate informatică.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii