Acasă Eveniment Misiune mai puțin obișnuită a pompierilor. Au salvat un cățel blocat pe...

Misiune mai puțin obișnuită a pompierilor. Au salvat un cățel blocat pe schele, la o înălțime de 10m – video

DISTRIBUIȚI

Intervenție mai puțin obișnuită, sâmbătă, pentru pompierii orăștieni. Au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui câine blocat la o înălțime de 10 metri, pe schelele Casei de Cultură din Orăștie.

Localnicii dintr-o localitate din Gorj stau pe o adevărată comoară, dar nu se pot bucura de ea: “Comuna Licurici n-a beneficiat niciodată”

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui cățel blocat pe schelele Casei de Cultură Orăștie.

Apelurile au curs la 112, după ce trecătorii au auzit scheunatul disperat al animalului, blocat la o înălțime de 10 metri. La scurt timp, salvatorii au venit în ajutor și “l-au adus” cu lăbuțele pe pământ.

 

“Pe o ploaie torențială și un vânt năprasnic, Bobiță Constructorul s-a hotărât să inspecteze lucrările de restaurare a Casei de Cultură din Orăștie.

Însă după ce a ajuns la o înălțime considerabilă, de aproximativ 10 metri, lucrurile s-au complicat. Pentru că nu a reușit să mai coboare, a lătrat și a scheunat până când apelurile au început să curgă la 112.

În scurt timp, pompierii orăștieni i-au venit în ajutor, coborându-l în siguranță cu picioarele pe pământ. Apoi, colegii noștri i-au amintit că rolul său este de paznic al șantierului și nu de alpinist și l-au răsplătit pentru buna cooperare cu o masă copioasă”, a transmis ISU Hunedoara, pe Facebook.

Comentarii

comentarii