Acasă Actualitate Mit și adevăr despre industria iGaming în România

Mit și adevăr despre industria iGaming în România

DISTRIBUIȚI

Este una din industriile care au avansat vertiginos în ultimii ani. Odată cu dezvoltarea sa au apărut și multe produse și oferte, care de care mai diversificate și mai complexe. Acum, acestea pot fi accesate în orice casino online și offline. Unele au o ofertă mai generoasă, altele mai miză li mai selectivă. Totuși, în timp, au apărut și diverse mituri despre iGaming și despre produsele specifice acestui domeniu.

Mituri despre iGaming și adevărul din spatele acestora

În principiu, sunt lansate mereu diverse zvonuri ce ajung să fie vehiculate în mediul online. Așa se întâmplă și cu iGaming. Deseori sunt împrăștiate diverse teorii care ajung să fie și crezute. În continuare sunt prezentate câteva din aceste mituri și adevărul din spatele acestora.

Jocurile din cazinourile online sunt aranjate astfel încât acestea să câștige mai mult

Adevăr: jocurile promovate de cazinourile online nu sunt aranjate. Acestea funcționează pe baza unui sistem de alegere aleatorie numit RNG. Acesta oferă corectitudine și șanse reale jucătorilor. Fiecare joc are o anumită rată de returnare la jucător ce indică cât din depuneri se poate întoarce la acesta. RTP-ul este real și este verificat periodic de instituții autorizate în acest sens.

Dacă înainte se specula că aparatele din cazinourile fizice pot fi manipulate, acest lucru nu mai este valabil. În mediul online, mai ales, jocurile nu pot fi manipulate în niciun fel.

iGaming este o industrie ascunsă în care se manipulează bani ilegali

Adevăr: toate câștigurile din jocurile de noroc sunt impozitate corect. Spre deosebire de alte țări, în România impozitele sunt reținute direct din depunerile și din retragerile jucătorilor, iar companiile care gestionează cazinourile online plătesc la rândul lor impozit la stat. ONJN și ANAF sunt instituțiile care se asigură că acestea cazinouri funcționează legal și că toate taxele sunt plătite.

Pe de altă parte, nu pot fi efectuate spălări de bani. Toate persoanele care se înregistrează pe platformele cazinourilor sunt verificate temeinic prin intermediul verificării KYC.

Bonusurile sunt bani în plus primiți pe gratis

Adevăr: bonusurile sunt bani primiți ca urmare a efectuării unei depuneri. Acestea pot oferi 100% sau mai puțin din depunerea jucătorului, însă doar dacă este efectuată o depunere. Prin urmare, nu pot fi considerați bani gratuiți deoarece necesită o depunere.

Unele cazinouri oferă pachete de bun venit atrăgătoare. Acestea pot conține bonusuri în bani, rotiri gratuite sau pariuri gratuite. În funcție de fiecare ofertă în parte, acestea vor avea anumite reguli ce trebuie să fie respectate de jucători.

Bonusurile sunt un mod de atragere a jucătorilor și nu sunt garantate

Adevăr: atât timp cât cazinoul deține o licență eliberată de ONJN, bonusurile promise vor fi primite de jucător. Atât timp cât sunt respectate cerințele bonusului respectiv (depunere minimă, metodă de plată eligibilă), jucătorul va primi bonusul. Bonusurile nu sunt garantate doar în cadrul cazinourilor care funcționează ilegal și nu sunt reglementate de instituții precum ONJN.

Într-adevăr, bonusurile sunt o modalitate de a atrage noi clienți, însă atât timp cât acestea sunt și acordate clienților, totul e în regulă. Unele cazinouri oferă bonusuri mai mari, altele mai mici, jucătorul fiind cel care alege în final. Cu cât mai mare și mai atractiv este pachetul de bun venit, cu atât mai multe șanse are acesta în a atrage noi clienți.

Acestea sunt doar câteva mituri din cele care circulă în rândul jucătorilor. La prima vedere pot părea credibile, însă depinde în totalitate de jucător să fie selectiv și să se documenteze în privința lor. Cu siguranță, vor exista mereu superstiții și se vor lansa mituri nu doar în privința industriei de iGaming, ci în vederea mai multor lucruri și industrii active.

Comentarii

comentarii