Acasă Actualitate Miting de susţinere a cauzei democraţiei din Republica Moldova

Miting de susţinere a cauzei democraţiei din Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

În Republica Moldova se agită apele. Reprezentanţii Cluburilor Studenţeşti Liberale (CSL) sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte evenimentele ce au loc în aceste zile la Chişinău. CSL este alături de colegii din Republica Moldova care luptă cu entuziasm şi dăruire pentru a învinge practicile comuniste cu care sunt intoxicaţi.
Studenţii liberali din Bucureşti, Iaşi, Suceava, Cluj şi Timişoara s-au alăturat acţiunilor paşnice de protest ale tinerilor moldoveni care au declarat ziua de 6 aprilie 2009 zi de doliu naţional în Republica Moldova.
“Suntem alături de colegii noştri din Moldova, susţinem cauza democraţiei şi alegerilor libere şi corecte, dar facem un apel la calm şi sperăm ca situaţia să se rezolve pacifist.
Maine, 8 aprilie, începând cu ora 19.00, membrii Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş vor participa la mitingul de susţinere organizat de Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara, cu pornire din faţa sediului OSB Timişoara (Complexul Studenţesc) cu traseul UVT – UPT – Piaţa Operei”, spune preşedintele cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş, Grigore Grigoroiu.

Comentarii

comentarii