Acasă Actualitate Mitropolia Banatului se implică, încă o dată, în lupta împotriva Covid-19. Trei...

Mitropolia Banatului se implică, încă o dată, în lupta împotriva Covid-19. Trei tone de alimente, donate spitalelor și serviciilor de asistență socială

2367
DISTRIBUIȚI

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, sare încă o dată în ajutorul celor afectați de pandemia de Covid-19, dar și a celor care luptă împotriva acesteia. De această dată, Mitropolia Banatului donează 1,5 tone de mezeluri și 1,5 tone de legume către cei care se află în „prima linie”, și nu numai, în lupta cu epidemia de infecții cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Cele trei tone de alimente vor ajunge către Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, către spitalele suport pentru pacienți cu Covid-19, către cantinele sociale și centrele de îngrijire a bătrânilor din județul Timiș.

Înainte de Paște, pe 10 aprilie, Mitropolia a mai donat alte 1,6 tone de alimente către aceleași unități. În plus, în mai multe rânduri, au mai fost donate și materiale de protecție, iar acum Mitropolia mai pregătește și donarea unor echipamente medicale către spitalele implicate în lupta cu Covid-19.

Comentarii

comentarii