Acasă Cultura Mitropolia Banatului şi CJT oferă, marți, Premiile Pro Cultura 2019

Mitropolia Banatului şi CJT oferă, marți, Premiile Pro Cultura 2019

854
DISTRIBUIȚI

Mitropolia Banatului, prin Arhiepiscopia Timişoarei, şi Consiliul Judeţean Timiş organizează marţi, 10 decembrie, orele 11,00, festivitatea de premiere a reprezentanţilor culturii timişene cu merite deosebite în promovarea domeniului lor de activitate.

Manifestarea culturală ,,Premiile Pro Cultura 2019” se va desfăşura în sala multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş.  

Arhiepiscopia Timişoarei s-a alăturat acțiunii inițiate de Consiliul Județean Timiș în perioada 2002-2016 și din anul 2017 a devenit un partener de nădejde în acest proiect. Astfel, cu binecuvântarea înaltpreasfinţitului părinte Ioan, mitropolitul Banatului şi cu sprijinul preşedintelui CJT, Călin Ionel Dobra, Arhiepiscopia Timişoarei şi-a propus să ducă mai departe această tradiție și să organizeze festivitatea de premiere ,,Pro Cultura”, ca semn de recunoştinţă pentru cei  care au depus eforturi evidente  la promovarea culturală a judeţului Timiş, în ţară şi în lume.  

Vor fi acordate 21 de premii, dintre care 10 premii la secțiunea Pro Cultura Timisiensis și 11 premii la secțiunea Pro Cultura Timisiensis Certitudini.

Comentarii

comentarii