Acasă Actualitate Mitropolia Banatului – sprijin umanitar de peste 200.000 de lei pentru refugiații...

Mitropolia Banatului – sprijin umanitar de peste 200.000 de lei pentru refugiații din Ucraina

DISTRIBUIȚI

Cu binecuvântarea ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului, Centrul eparhial, Fundația „Filantropia” Timișoara și mai multe parohii, cu sprijinul credincioșilor, au organizat o campanie umanitară de susținere a vecinilor noștri din Ucraina și a zecilor de mii de refugiați, din cauza războiului, în România.

Această acțiune umanitară s-a soldat cu colectarea de alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, orez, paste făinoase, conserve), medicamente, obiecte igienico-sanitare, pături, pilote etc, în sumă de 150.000 lei.

Pe lângă acestea, a fost colectată și suma de 55.000 lei care va fi donată pentru susținerea cheltuielilor necesare ucrainenilor refugiați din calea războiului.

Părintele mitropolit Ioan ține permanent legătura cu parohia și comunitatea ucraineană din Timișoara, prin intermediul cărora vor fi donate confraților noștri ucraineni și alte bunuri aflate în curs de colectare în parohiile noastre.

Bunul Dumnezeu să dăruiască tuturor donatorilor cele de folos și spre mântuire, iar peste poporul vecin ucrainean să reverse pacea Sa cea sfântă! – este mesajul Mitropoliei Banatului.

 

 

Comentarii

comentarii