Acasă Actualitate Mitropolitul Ioan al Banatului cere sporirea numarului poliţiştilor locali în Timișoara, pentru...

Mitropolitul Ioan al Banatului cere sporirea numarului poliţiştilor locali în Timișoara, pentru siguranţa copiilor

509
DISTRIBUIȚI

Mitropolitul Ioan al Banatului i-a îndemnat sâmbătă pe aleşii locali, în şedinţa festivă a CL Timişoara, să crească numărul poliţiştilor locali în oraş, “pentru siguranţa cetăţii, a cetăţeanului” şi în special a copiilor, după tragedia de la Caracal spune DCNews, care citează Agerpres.

“Domnule primar şi onorat Consiliu, v-aş îndemna ca şi dumneavoastră, în limita posibilităţilor, dacă bugetul vă permite şi când îl puteţi echilibra, cred că ar trebui să mai măriţi numărul celor care lucrează în Poliţia Locală, pentru siguranţa cetăţii şi a cetăţeanului, pentru că valul de nesiguranţă, valul altor tulburări vine spre noi. Mai mult, ştiţi foarte bine că din nefericire ‘moartea albă’ a bătut de o vreme şi la porţile Timişoarei. De aceea, toate investiţiile şi tot ceea ce faceţi sunt foarte bune, dar haideţi să facem ceea ce este excepţional – să avem grijă de copiii care să poată merge nestingheriţi şi în siguranţă la şcoală, şcolile să fie bine păzite, pentru că din nefericire trăim în momentul de faţă într-un război asimetric social; un om a mişcat şi pune în mişcare o ţară”, a afirmat mitropolitul Ioan al Banatului.

La începutul discursului său din şedinţa festivă a CL Timişoara, ÎPS Ioan a cerut un moment de reculegere pentru Alexandra Măceşanu, minora ucisă la Caracal. (sursa: DC News)

Comentarii

comentarii