Acas─â Cultura Mitsoura, la IRAF

Mitsoura, la IRAF

398
DISTRIBUIȚI

Mitsoura, sau “a progressive electro world beat project”, cum se consider─â ei, vin ├«n concert la Timi┼čoara s├ómb─ât─â, 25 iulie, la Gr─âdina de var─â, ├«n cadrul celei de-a treia edi┼úii International Romani Art Festival. Mitsoura reprezint─â unul dintre cele mai ilustre grupuri muzicale din estul Europei, preocup─ârile membrilor pentru complexitatea artistic─â fac din trup─â una recunoscut─â la nivel mondial pentru unicitatea abord─ârii stilului ┼či pentru ├«mbinarea muzicii rome maghiare cu r─âd─âcinile orientale. Monika (Mitsou) Miczura este considerat─â a fi una din cele mai bune c├ónt─âre┼úe de muzic─â rom─â, vocea sa reu┼čind s─â imprime o caracteristic─â unic─â trupei.
Artista a colaborat cu produc─âtorul de film Tony Gatlif (GadjoDilo), a c├óntat cu Ando Drom ┼či Gipsy Kings ┼či a fost ├«n turneu mondial cu Fanfara Cioc├órlia.
Evenimentul produs de Asocia┼úia Cultural─â Turn, de care ne despart pu┼úin mai mult de o s─âpt─âm├ón─â, ├«nseamn─â: 10 concerte, spectacole de dans, teatru ┼či circ, jonglerii de foc, proiec┼úii de filme, expozi┼úii de fotografie, party-uri, lans─âri de carte, ac┼úiuni pentru copii, t├órg de me┼čte┼čugari, ac┼úiuni pentru persoanele private de libertate.
IRAF se desf─â┼čoar─â sub egida Decadei Romilor 2005 – 2015 ┼či este un proiect realizat cu sprijinul Open Society Institute Budapesta, al Prim─âriei Municipiului Timi┼čoara ┼či Consiliului Local Timi┼čoara ├«n cadrul conceptului “Timi┼čoara – Open Art City / Timi┼čoara – Ora┼č Deschis Artelor” ┼či al Agen┼úiei Na┼úionale pentru Romi. Mai multe detalii ┼či pe www.iraf.ro.

Comentarii

comentarii