Acasă Actualitate Mizeria a apărut iarăși! Locul blestemat, din cartierul Tipografilor, de unde Retim...

Mizeria a apărut iarăși! Locul blestemat, din cartierul Tipografilor, de unde Retim ridică mizeriile săptămânal

DISTRIBUIȚI

Se pare că în cartierul Tipografilor din Timișoara, nu departe de buricul târgului, există cineva care vrea să își sfideze permanent vecinii și pe toți locuitorii din zonă, iar acest fenomen persistă de ani, cu  unele pauze!

Dacă de câteva săptămâni situația parcă se liniștise și nimeni nu își mai scotea mizeria la marginea străzii, iată că, luni 17 octombrie, gunoiul a apărut iarăși pe spațiul verde! Locul blestemat? Strada Vasile Lucaci, bloc b5, intersecție cu strada Aurel Popovici, în Timișoara noastră minunată! 

Sfidător este că deșeurile sunt abandonate întotdeauna în locul unde este afișat clar pe o pancartă mare verdictul că amenda se ridică la 3.000 de lei, conform legii, dar cine ține cont de acest mesaj?

Nimeni!

Iată că mizeriile au apărut iarăși pe spațiul verde, deși pubelele pentru gunoi sunt puțin mai încolo! Retim își trimite de fiecare data echipajele să strângă deșeurile, dar din păcate, în scurt timp apar altele! Cetățenii respondabili cu bun simț care respectă normele de curățenie s-au săturat să își vadă cartierul murdărit de anumiți indivizi certați cu civilizația și cu bunul simț. De fapt, ei susțin că românii din alte județe și cetățenii străini arabi care stau în gazdă în cartier au obiceiul de a-și abandona gunoaiele acolo, în acel loc blestemat! Ca o soluție locuitorii cartierului  ar vrea ca acolo autoritățile să monteze o cameră de luat vederi.

Retim a primit informația și spune că își va trimite iarăși un echipaj să curețe spațiul verde. Din acel loc, din zona Tipografilor, Retim spune că ridică gunoiul din rampa clandestină cel puțin o dată pe săptămână și în continuare îl va ridica de câte ori va fi nevoie.

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Polițiștii locali au în vizor de mulți ani situația de pe strada Vasile Lucaci bl B5, colț, intersecție cu str. Aurel Popovici. Adesea i-au prins pe făptașii care abandonează deșeurile în rampa clandestine și au fost amendați. ”Atragem atenția încă o dată cetățenilor să nu arunce sau să depoziteze deșeuri pe domeniul public pentru a nu risca amenzi drastice”, este mesajul Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii