Acasă Actualitate Mizeria infernală din jurul Girocului! Deșeuri aruncate și îngropate pe câmp, lângă...

Mizeria infernală din jurul Girocului! Deșeuri aruncate și îngropate pe câmp, lângă case, de dezvoltatorii imobiliari – video

DISTRIBUIȚI

Mizeria din jurul Girocului este de nedescris. La fel și nesințirea penală a dezvoltatorilor imobiliari. O confirmă acest film primit la redacția ZIUA de Vest de la un cititor. Grav este că pe strada Ciocârliei, pe câmp, pe lângă gunoaiele clasice, sunt multe deșeuri de construcții abandonate și astupate în parte.

”Eu cel mai șocat am fost când am văzut ce au făcut cu toate gunoaiele de la bloc. Le-au astupat. Au pus pământ unde e parcarea acum peste ele și după pavaj”, a transmis cetățeanul responsabil care a făcut filmarea.

E îngrozitor, fiindcă acolo nu este vorba numai de un punct fix, o rampă clandestină mică. Acolo este un întreg camp compleșit de gunoaie infernale. E ceva foarte greu de înțeles și accceptat că o comunitate de oameni și acele firme care au ridicat acolo casele au avut nesimțirea să abandoneze murdăriile în natură, pe camp, să le și astupe în mare parte!

Autoritățile locale din Giroc susțin că vor verifica acele imagini cu zona respectivă plină de gunoaie. ”Voi trimite imaginile la Poliția Locală Giroc. Vom identifica locul și proprietarul și vom lua măsurile ce se impun! Totuși cred că e greu să identifici făptașul în situația prezentată”, a spus Dan Vârtosu, viceprimarul Girocului.

Comentarii

comentarii