Acasă Actualitate Mizerii și putreziciune, la fosta baza de agrement de pe splaiul Tudor...

Mizerii și putreziciune, la fosta baza de agrement de pe splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fosta baza de agement cu vechile ștranduri de pe splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara nu numai că a devenit o enormă oază de infecție pentru canalul Bega și pentru cartier, dar oferă o imagine urâtă și respingătoare pentru oricine trece pe acolo.

Mizeriile, putreziciunea și gunoiul copleșesc acel spațiu verde care, în urmă cu peste 30 de ani era atracția Timișoarei, cu minunatele ștranduri cu apa curată, terase și spațiu de tihnă și distracție, care atrăgeau foarte mulți cetățeni în timpul verii.

Groaznic este că acolo găsești mormane de deșeuri unde privești în jur, inclusiv lenjerie de pat, iar în ștrandurile fără apă există acum numai peturi, doze de bere, boarfe și multe-multe alte deșeuri.

Construcțiile încă mai stau în picioare, dar sunt mâncate de vreme și distrugere, iar șobolanii și-au găsit casă bună acolo.

E o situație care nu mai poate fi tolerată. De 32 de ani autoritățile locale sunt total indiferente, iar rezultatul se vede….(foto).

Poliția Locală Timișoara atenționază că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri sunt între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și pot ajunge pană la 2500 lei pentru persoanele juridice, pentru cine încălcă prevederile HCL 371/2007 modificată.

Poliția locală face din nou apel la cetățeni să depoziteze deșeurile în locurile special amenajate pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a contribui astfel la a avea un oraș curat și civilizat.

Comentarii

comentarii