Acasă Eveniment Moarte subită într-o farmacie. Un bărbat a intrat să-și cumpere pastile și...

Moarte subită într-o farmacie. Un bărbat a intrat să-și cumpere pastile și a căzut secerat la pământ

DISTRIBUIȚI

Trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere alături de familie și prieteni, însă apropiații săi se pregătesc acum de înmormântare. Este povestea tragică a unui arădean căruia i s-a făcut rău pe stradă, a intrat într-o farmacie să-şi cumpere medicamente şi a murit.

Joi, după-masă, în jurul orei 15.45, un apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112 anunţa un caz de lipotimie, potrivit Arad Online.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care a găsit victima în stare de inconştienţă.

Au fost efectuate manevre de resuscitare dar, din păcate, fără succes, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

Bărbatul era din comuna Livada și nu se știa să aibă probleme medicale. Culemea este că astăzi ar fi fost ziua lui de naștere: arădeanu ar fi urmat să împlinească vârsta de 57 de ani.

De altfel, Se pare că bărbatul avea pregătită o petrecere aniversară pentru duminică, 15 iulie, împreună cu familia și apropiații. Toată lumea se pregătește acum de înmormântare.

Comentarii

comentarii